"La saviesa de la Cabalá ens ensenya un mètode pràctic per a arribar al Món Superior i a la font de la nostra existència. En adonar-se del seu veritable propòsit en la vida, la persona arriba a la perfecció, a la tranquil·litat, al gaudiment il·limitat, i a l'habilitat de transcendir el temps i l'espai, mentre encara viu en aquest món."
Rav Dr. Michael Laitman

Una cura per a la vida eterna

dijous, 21 de juliol de 2011

Està dit que "El general i el particular són iguals", per això cada grup i cada persona han de respondre a la pregunta següent: Quin és el teu major objectiu en la vida? És passar del nivell animal al nivell humà anomenat "Adam" que és igual al Creador. És a dir, aconseguir la propietat d'atorgar i d'aquesta manera sentir la vida superior.
Al principi, la gent s'esforça per aconseguir, simplement perquè no vol morir. Ells pensen que el món espiritual és igual que el material, encara que una miqueta millor i sense mort. No podem imaginar-nos la vida espiritual d'una altra manera.
És a dir, que estudiem pensant que rebrem una poció que ens portarà la vida eterna i perfecta, sense els problemes pels quals ens veiem obligats a passar ara. I així seguim, perquè en aquests moments no podem imaginar-nos el món superior d'una altra manera.
Fins i tot d'aquesta manera l'home segueix avançant quan decideix aprofitar les eines que té a mà: el mestre, el grup i els llibres.
El mestre només m'indica el que he de fer, i jo compleixo amb això al peu de la lletra perquè és l'únic guia que tinc ara. Tota la resta es realitza a través del grup i de l'estudi. I així es revela la propietat d'atorgar, que al seu torn es transforma en el meu objectiu, i que consisteix en la unió, la garantia mútua, com un sol home amb un sol cor.
Això representa aconseguir la fe de la qual es diu: "El just viurà perquè ha cregut". Significa revelar la propietat d'atorgar en el cor de l'home i en tots els seus desitjos.
Extret de la lliçó sobre l'article del llibre "Shamati", 18 de juliol de 2011.

Pots comptar amb mi

Aquest és el missatge que més ens està arribant per tot arreu: els entorns polítics, dels mitjans de comunicació... Ara, més que mai, la gent necessita de la gent :)

Curs gratuït de Cabalà

Presentació del curs interactiu gratuït del Centre d‘Estudis de Bnei Baruch.

Una expèriencia que canvia la teua vida

Impressions i experiències d’alumnes del Centre d’Estudis de Bnei Baruch.

Com aconseguim veure el que desconeixem?

El Dr. Quantum és un personatge creat per a la pel·lícula "What the bleep do we know?" ("Y tú, què en saps?") que ens ensenya com les nostres pors no ens permeten veure més enllà de les dimensions que coneixem.
Gràcies Viviana!

Una altra demostració científica de que hem d'unir-nos

Luciano ens ha enviat aquest vídeo que mostra com el nostre benestar depen de la relació correcta amb els demés. Quan ens aïllem, el cos no rep la seva dosi de plaer (el cortisol, una hormona segregada per les glàndules suprarrenals) si no es relaciona amb altres persones (d'una manera altruïsta, afegim nosaltres).

Paròdia del G20


Més vídeos en Illuzia.net.

Abraçades en lloc de diners

En un Món Absolut, els diners seran reemplaçats per mostres de bondat

Lliçons del Grup Virtual Europeu

Amigues i amics
us recordem que tots els dijous podeu accedir a les classes del grup europeu des d'aquest enllaç:

http://www.kabbalahgroup.info/tv/Spanish.htm
usuari: bbuser, contrasenya: arvut

a les 19:30, hora peninsular (1 hora menys a les Illes).
Podeu fer-hi totes les preguntes que vulgueu, en directe.