"La saviesa de la Cabalá ens ensenya un mètode pràctic per a arribar al Món Superior i a la font de la nostra existència. En adonar-se del seu veritable propòsit en la vida, la persona arriba a la perfecció, a la tranquil·litat, al gaudiment il·limitat, i a l'habilitat de transcendir el temps i l'espai, mentre encara viu en aquest món."
Rav Dr. Michael Laitman

No tingueu pressa a ser uns angelets

dijous, 21 de juliol de 2011

Pregunta: Crec que m'he alliberat del meu egoisme. Què he de fer d'ara endavant?
Resposta: L'home no pot alliberar-se del seu egoisme. És un treball ardu i molt llarg que ens acompanya en tots els nivells del nostre ascens, perquè l'egoisme creix amb cada esglaó que puges en els mons espirituals.
Us trobeu en el nivell on en realitat sentiu molt poc vostre egoisme. Per què? Crec que li dediqueu poc de temps a l'estudi. Si comenceu a estudiar més amb nosaltres i més intensament, el vostre egoisme creixerà molt ràpidament.
El nivell d'egoisme depèn de si teniu prou eines per treballar amb ell.
Si esteu units al grup, amb les nostres classes, amb el meu bloc, llavors el vostre egoisme creixerà cada minut. Descobrireu que us està atemorint constantment. En aquest cas podreu treballar amb ell. En cas contrari, quan esteu febles, no se us donarà la possibilitat d'un treball tan dur, i podreu estar pensant tranquil•lament que ja sou uns angelets. Però en realitat no pot ser així.
Si un no sent cada segon els cops de l'ego que neixen dins d'ell amb l'objectiu de ser corregits, això vol dir que simplement està poc unit amb el grup i amb l'estudi.
Extret de la lliçó en línia, 17 de juliol de 2011.

Pots comptar amb mi

Aquest és el missatge que més ens està arribant per tot arreu: els entorns polítics, dels mitjans de comunicació... Ara, més que mai, la gent necessita de la gent :)

Curs gratuït de Cabalà

Presentació del curs interactiu gratuït del Centre d‘Estudis de Bnei Baruch.

Una expèriencia que canvia la teua vida

Impressions i experiències d’alumnes del Centre d’Estudis de Bnei Baruch.

Com aconseguim veure el que desconeixem?

El Dr. Quantum és un personatge creat per a la pel·lícula "What the bleep do we know?" ("Y tú, què en saps?") que ens ensenya com les nostres pors no ens permeten veure més enllà de les dimensions que coneixem.
Gràcies Viviana!

Una altra demostració científica de que hem d'unir-nos

Luciano ens ha enviat aquest vídeo que mostra com el nostre benestar depen de la relació correcta amb els demés. Quan ens aïllem, el cos no rep la seva dosi de plaer (el cortisol, una hormona segregada per les glàndules suprarrenals) si no es relaciona amb altres persones (d'una manera altruïsta, afegim nosaltres).

Paròdia del G20


Més vídeos en Illuzia.net.

Abraçades en lloc de diners

En un Món Absolut, els diners seran reemplaçats per mostres de bondat

Lliçons del Grup Virtual Europeu

Amigues i amics
us recordem que tots els dijous podeu accedir a les classes del grup europeu des d'aquest enllaç:

http://www.kabbalahgroup.info/tv/Spanish.htm
usuari: bbuser, contrasenya: arvut

a les 19:30, hora peninsular (1 hora menys a les Illes).
Podeu fer-hi totes les preguntes que vulgueu, en directe.