"La saviesa de la Cabalá ens ensenya un mètode pràctic per a arribar al Món Superior i a la font de la nostra existència. En adonar-se del seu veritable propòsit en la vida, la persona arriba a la perfecció, a la tranquil·litat, al gaudiment il·limitat, i a l'habilitat de transcendir el temps i l'espai, mentre encara viu en aquest món."
Rav Dr. Michael Laitman

El calendari Maya no vaticina en absolut la fi del món

dijous, 7 de juliol de 2011

Opinió de l'arqueòleg mexicà Alfonso Morales: el rumor sobre la fi de món l'any 2012 vaticinat pel calendari Maya no té una base científica. Els maies simplement seguien la teoria sobre un procés cíclic de la història i no sobre un procés lineal.


Els maies no van vaticinar l'Apocalipsi en l'any 2012. Ells parlaven “d'un fenomen estrictament cíclic” i no d'una catàstrofe planetària. En el llibre Chilar Balam, que explica la història del poble maia, els vaticinis estan relacionats només amb el final de la primera època de la història de la humanitat.


Precisament, és d'aquest fragment del qual alguns científics han tret la conclusió sobre la fi del món. En el llibre Chilar Balam està escrit: "Finalment el món arribarà a l'odi i al materialisme, i la humanitat haurà de triar entre la seva total desaparició, com una espècie intel ligent que amenaça destruir el planeta o seguir pel camí de l'evolució cap a una existència harmònica amb el món circumdant”.


Rèplica: Tots esperen els canvis, però no hi haurà un canvi per a millor si l'home no comença a canviar-se a si mateix cap a la semblança amb el Creador. Tots els altres canvis seran per empitjorar la situació, perquè aquests descobreixen la nostra oposició amb el Creador. El descobreixen només per obligar l'home a arribar a les qualitats del Creador.

Pots comptar amb mi

Aquest és el missatge que més ens està arribant per tot arreu: els entorns polítics, dels mitjans de comunicació... Ara, més que mai, la gent necessita de la gent :)

Curs gratuït de Cabalà

Presentació del curs interactiu gratuït del Centre d‘Estudis de Bnei Baruch.

Una expèriencia que canvia la teua vida

Impressions i experiències d’alumnes del Centre d’Estudis de Bnei Baruch.

Com aconseguim veure el que desconeixem?

El Dr. Quantum és un personatge creat per a la pel·lícula "What the bleep do we know?" ("Y tú, què en saps?") que ens ensenya com les nostres pors no ens permeten veure més enllà de les dimensions que coneixem.
Gràcies Viviana!

Una altra demostració científica de que hem d'unir-nos

Luciano ens ha enviat aquest vídeo que mostra com el nostre benestar depen de la relació correcta amb els demés. Quan ens aïllem, el cos no rep la seva dosi de plaer (el cortisol, una hormona segregada per les glàndules suprarrenals) si no es relaciona amb altres persones (d'una manera altruïsta, afegim nosaltres).

Paròdia del G20


Més vídeos en Illuzia.net.

Abraçades en lloc de diners

En un Món Absolut, els diners seran reemplaçats per mostres de bondat

Lliçons del Grup Virtual Europeu

Amigues i amics
us recordem que tots els dijous podeu accedir a les classes del grup europeu des d'aquest enllaç:

http://www.kabbalahgroup.info/tv/Spanish.htm
usuari: bbuser, contrasenya: arvut

a les 19:30, hora peninsular (1 hora menys a les Illes).
Podeu fer-hi totes les preguntes que vulgueu, en directe.