"La saviesa de la Cabalá ens ensenya un mètode pràctic per a arribar al Món Superior i a la font de la nostra existència. En adonar-se del seu veritable propòsit en la vida, la persona arriba a la perfecció, a la tranquil·litat, al gaudiment il·limitat, i a l'habilitat de transcendir el temps i l'espai, mentre encara viu en aquest món."
Rav Dr. Michael Laitman

Percebre una xarxa invisible

dissabte, 16 de juliol de 2011

Pregunta: En què hem de pensar tots junts, el grup mundial, quan celebrem el Dia de la Unitat? Com aconseguim la unió?

Resposta: Cadascú ha d'aprofundir dins de si mateix i sentir allí una cadena que l'uneix amb tots els altres, una xarxa interna que hi ha entre nosaltres. Més encara, la persona pot existir en aquest i en un altre lloc al mateix temps, perquè aquesta xarxa està entre els desitjos, entre les ànimes i no entre els cossos físics.

Aquí, en aquesta xarxa, hi ha Baal HaSulam i tots els grans cabalistes dels segles passats. Tots ells es troben al costat de nosaltres, estan dins de la xarxa comuna. Avui som milions de persones, però en realitat som molts més perquè totes aquestes ànimes, durant tota la història de la humanitat, estan al costat de nosaltres. Són centenars de milions d'ànimes. I tots junts conformen una enorme força espiritual.

Si arribem a desitjar a unir-nos en aquesta xarxa, de manera natural no només ens influiriem els uns als altres, sinó que ens inclouríem en aquesta xarxa. I cadascú la rebrà i disposarà d'ella per a la seva elevació espiritual, i al mateix temps influirien a tota la humanitat. Aquesta humanitat està inclosa en aquesta xarxa sense percebre-ho. Començarem a despertar.

Per això, anem a segellar un acord entre nosaltres desitjant percebre clarament la nostra connexió comú.

Pots comptar amb mi

Aquest és el missatge que més ens està arribant per tot arreu: els entorns polítics, dels mitjans de comunicació... Ara, més que mai, la gent necessita de la gent :)

Curs gratuït de Cabalà

Presentació del curs interactiu gratuït del Centre d‘Estudis de Bnei Baruch.

Una expèriencia que canvia la teua vida

Impressions i experiències d’alumnes del Centre d’Estudis de Bnei Baruch.

Com aconseguim veure el que desconeixem?

El Dr. Quantum és un personatge creat per a la pel·lícula "What the bleep do we know?" ("Y tú, què en saps?") que ens ensenya com les nostres pors no ens permeten veure més enllà de les dimensions que coneixem.
Gràcies Viviana!

Una altra demostració científica de que hem d'unir-nos

Luciano ens ha enviat aquest vídeo que mostra com el nostre benestar depen de la relació correcta amb els demés. Quan ens aïllem, el cos no rep la seva dosi de plaer (el cortisol, una hormona segregada per les glàndules suprarrenals) si no es relaciona amb altres persones (d'una manera altruïsta, afegim nosaltres).

Paròdia del G20


Més vídeos en Illuzia.net.

Abraçades en lloc de diners

En un Món Absolut, els diners seran reemplaçats per mostres de bondat

Lliçons del Grup Virtual Europeu

Amigues i amics
us recordem que tots els dijous podeu accedir a les classes del grup europeu des d'aquest enllaç:

http://www.kabbalahgroup.info/tv/Spanish.htm
usuari: bbuser, contrasenya: arvut

a les 19:30, hora peninsular (1 hora menys a les Illes).
Podeu fer-hi totes les preguntes que vulgueu, en directe.