"La saviesa de la Cabalá ens ensenya un mètode pràctic per a arribar al Món Superior i a la font de la nostra existència. En adonar-se del seu veritable propòsit en la vida, la persona arriba a la perfecció, a la tranquil·litat, al gaudiment il·limitat, i a l'habilitat de transcendir el temps i l'espai, mentre encara viu en aquest món."
Rav Dr. Michael Laitman

El correct de l'atorgament

dijous, 21 de juliol de 2011

Pregunta: Com és la veritable percepció de la llum?
Resposta: No tinc res a donar a l'altre, però quan veritablement desitjo donar-li una cosa que està en mi, en (la meva) relació amb ell, en la intenció de l'atorgament i de l'amor, es descobreix "un corrent" especial que es diu la Llum .
Per detectar algun fenomen exterior cal arribar a la semblança amb ell. Com un aparell de ràdio sintonitzat en una ona, jo mateix genere aquesta ona, aquella qualitat que es troba fora de mi. És com si creés un exemple dins meu, el model de la qualitat de l'atorgament que està fora. I llavors capto, percebo aquesta qualitat.
Si de veritat vull tractar algú d'acord amb la llei de l'atorgament, de manera inesperada en la meva relació amb ell descobreixo un cert ompliment que arriba des de fora, i que en realitat brolla des de dins. Aquesta resposta que percebo en la meva intenció cap l'atorgament és la Llum.
Extracte de la lliçó sobre l'article "La garantia", corresponent al 20 de juliol de 2011.

Pots comptar amb mi

Aquest és el missatge que més ens està arribant per tot arreu: els entorns polítics, dels mitjans de comunicació... Ara, més que mai, la gent necessita de la gent :)

Curs gratuït de Cabalà

Presentació del curs interactiu gratuït del Centre d‘Estudis de Bnei Baruch.

Una expèriencia que canvia la teua vida

Impressions i experiències d’alumnes del Centre d’Estudis de Bnei Baruch.

Com aconseguim veure el que desconeixem?

El Dr. Quantum és un personatge creat per a la pel·lícula "What the bleep do we know?" ("Y tú, què en saps?") que ens ensenya com les nostres pors no ens permeten veure més enllà de les dimensions que coneixem.
Gràcies Viviana!

Una altra demostració científica de que hem d'unir-nos

Luciano ens ha enviat aquest vídeo que mostra com el nostre benestar depen de la relació correcta amb els demés. Quan ens aïllem, el cos no rep la seva dosi de plaer (el cortisol, una hormona segregada per les glàndules suprarrenals) si no es relaciona amb altres persones (d'una manera altruïsta, afegim nosaltres).

Paròdia del G20


Més vídeos en Illuzia.net.

Abraçades en lloc de diners

En un Món Absolut, els diners seran reemplaçats per mostres de bondat

Lliçons del Grup Virtual Europeu

Amigues i amics
us recordem que tots els dijous podeu accedir a les classes del grup europeu des d'aquest enllaç:

http://www.kabbalahgroup.info/tv/Spanish.htm
usuari: bbuser, contrasenya: arvut

a les 19:30, hora peninsular (1 hora menys a les Illes).
Podeu fer-hi totes les preguntes que vulgueu, en directe.