"La saviesa de la Cabalá ens ensenya un mètode pràctic per a arribar al Món Superior i a la font de la nostra existència. En adonar-se del seu veritable propòsit en la vida, la persona arriba a la perfecció, a la tranquil·litat, al gaudiment il·limitat, i a l'habilitat de transcendir el temps i l'espai, mentre encara viu en aquest món."
Rav Dr. Michael Laitman

La revolució interior

dijous, 21 de juliol de 2011

La revelació de la Cabalá al món suposa el compliment de quatre condicions:

Primera: lliurar el mètode de correcció no només a una persona sinó a una nació sencera. Actualment cada vegada més persones s'adonen que cal canviar per estar en harmonia amb la natura. Si abans pensàvem que podríem estar per damunt d'ella i que el nostre egoisme podria dominar-la, avui dia comencem a entendre que aquesta forma de veure la vida ens fa mal.

Aquesta sensació comença a descobrir-se en la humanitat gràcies a que nosaltres complim amb la primera condició per revelar la Cabalá. Quan 600 mil persones es dediquen a l'estudi, "600 mil ànimes" creen una massa crítica que poden aconseguir la unió, també anomenada "garantia".

Segona: L'abandonament de l'esclavitud d'Egipte, és a dir, la presa de consciència de la maldat del nostre propi egoisme.

Tercera: La determinació de cadascun dels 600 mil per treballar amb l'únic objectiu d'atorgar.

Quarta: Cadascú està preparat per emprendre qualsevol acció que ens porti a unir-nos amb els altres.

La garantia és la preocupació d'omplir els nostres desitjos mútuament. Tots els pensaments humans han d'estar dirigits en aquest sentit. Hem de fer una revolució en nosaltres mateixos. Al món hi ha prou recursos per al benestar de tots, només falta que vulguem viure en harmonia. Si en el nostre interior mantenim aquesta intenció, l'abundància serà accessible a tots.

Tot depèn de la nostra unió. Com més fort és, més intensament influeix la llum, i regula cada nivell. Quan el grup de 600 mil persones accepti la condició de garantia, unió i amor, immediatament rebrà un gran suport des de dalt.

A nosaltres se'ns demana restaurar les relacions mútues i la intenció de treballar en atorgament. Únicament la intenció, i no l'avanç tecnològic, portaran el canvi al món. A poc a poc arribarem a crear i utilitzar els nous invents amb la ment, és a dir, amb la intenció i els desitjos corregits.

L'obligació de cadascú és preocupar-se per tota la humanitat. Tothom està inclòs en el sistema de garantia, però en primer lloc els que entenen i volen ascendir han de treballar i així revelar el Creador entre ells. El desig del grup es transformarà suaument en el desig del món.

L'home gradualment canviarà la seva actitud cap a si mateix, cap a la societat, cap a la naturalesa i obtindrà satisfacció en estar en relació amb el sistema sencer. La llum superior li "alimentarà" constantment.

Així passarem a una economia de consum raonable ja que estarem satisfets amb el mínim necessari. Començant a treballar amb el principi "tot per a tots" arribarem a la sensació de garantia. I llavors el canvi interior de la humanitat portarà el canvi al món sencer.

Extret de la lliçó en línia, 17 juliol de 2011.

Pots comptar amb mi

Aquest és el missatge que més ens està arribant per tot arreu: els entorns polítics, dels mitjans de comunicació... Ara, més que mai, la gent necessita de la gent :)

Curs gratuït de Cabalà

Presentació del curs interactiu gratuït del Centre d‘Estudis de Bnei Baruch.

Una expèriencia que canvia la teua vida

Impressions i experiències d’alumnes del Centre d’Estudis de Bnei Baruch.

Com aconseguim veure el que desconeixem?

El Dr. Quantum és un personatge creat per a la pel·lícula "What the bleep do we know?" ("Y tú, què en saps?") que ens ensenya com les nostres pors no ens permeten veure més enllà de les dimensions que coneixem.
Gràcies Viviana!

Una altra demostració científica de que hem d'unir-nos

Luciano ens ha enviat aquest vídeo que mostra com el nostre benestar depen de la relació correcta amb els demés. Quan ens aïllem, el cos no rep la seva dosi de plaer (el cortisol, una hormona segregada per les glàndules suprarrenals) si no es relaciona amb altres persones (d'una manera altruïsta, afegim nosaltres).

Paròdia del G20


Més vídeos en Illuzia.net.

Abraçades en lloc de diners

En un Món Absolut, els diners seran reemplaçats per mostres de bondat

Lliçons del Grup Virtual Europeu

Amigues i amics
us recordem que tots els dijous podeu accedir a les classes del grup europeu des d'aquest enllaç:

http://www.kabbalahgroup.info/tv/Spanish.htm
usuari: bbuser, contrasenya: arvut

a les 19:30, hora peninsular (1 hora menys a les Illes).
Podeu fer-hi totes les preguntes que vulgueu, en directe.