"La saviesa de la Cabalá ens ensenya un mètode pràctic per a arribar al Món Superior i a la font de la nostra existència. En adonar-se del seu veritable propòsit en la vida, la persona arriba a la perfecció, a la tranquil·litat, al gaudiment il·limitat, i a l'habilitat de transcendir el temps i l'espai, mentre encara viu en aquest món."
Rav Dr. Michael Laitman

No hi ha res més valuós que un cor trencat

dissabte, 22 de maig de 2010

Pregunta: De tant en tant quan escolto les seves discussions sobre l'estat del grup i de cadascun en particular i em sorprenc de fins a quin punt estan encara no corregits i baixos, fins a quin punt el grup encara no és un grup, sense amistat i ni garantia mútua. On està llavors el progrés?

Resposta: Gràcies per la pregunta. És possible que a través d'aquesta vostè entengui el seu propi estat. Com més alt puja l'home, cada vegada més feble i baix es veu a si mateix i al seu grup. Perquè els brilla la Llum Superior, Or Makif, i es veuen respecte a graons cada vegada més alts.

Quan parlen de si mateixos, a un observador extern i aliè li sembla que es troba en el mateix nivell amb ells, o fins i tot més alt, perquè no sent en si mateix tals problemes. Es mesura segons el nivell en el qual es troba!!!

Per aquesta raó s'ha dit que “pel camí directe del Creador poden caminar només els justs” perquè justifiquen al Creador, després de descobrir tot el mal en ells. És el Creador que els revela aquestos estats. Després de tot, “No hi ha ningú més a banda d'Ell”.
Per exemple, mira com el poble d'Israel peca a cada pas en la Torà, en el seu camí espiritual! Vegi, a més, “La bardissa ardent en Kotzka”, etc. Però als aliens els sembla que són millors que aquells que es dediquen per complet al seu desenvolupament espiritual. Això és perquè no tenen les tres línies per a anar per sobre de si mateix a pesar de la raó. Com està dit: “L'opinió de la Torà és contrària a la de la gent comuna”.
El seu enteniment incorrecte (terrenal, egoista) dels nostres estats els allunya de nosaltres. És el millor per a ambdues parts.

Pots comptar amb mi

Aquest és el missatge que més ens està arribant per tot arreu: els entorns polítics, dels mitjans de comunicació... Ara, més que mai, la gent necessita de la gent :)

Curs gratuït de Cabalà

Presentació del curs interactiu gratuït del Centre d‘Estudis de Bnei Baruch.

Una expèriencia que canvia la teua vida

Impressions i experiències d’alumnes del Centre d’Estudis de Bnei Baruch.

Com aconseguim veure el que desconeixem?

El Dr. Quantum és un personatge creat per a la pel·lícula "What the bleep do we know?" ("Y tú, què en saps?") que ens ensenya com les nostres pors no ens permeten veure més enllà de les dimensions que coneixem.
Gràcies Viviana!

Una altra demostració científica de que hem d'unir-nos

Luciano ens ha enviat aquest vídeo que mostra com el nostre benestar depen de la relació correcta amb els demés. Quan ens aïllem, el cos no rep la seva dosi de plaer (el cortisol, una hormona segregada per les glàndules suprarrenals) si no es relaciona amb altres persones (d'una manera altruïsta, afegim nosaltres).

Paròdia del G20


Més vídeos en Illuzia.net.

Abraçades en lloc de diners

En un Món Absolut, els diners seran reemplaçats per mostres de bondat

Lliçons del Grup Virtual Europeu

Amigues i amics
us recordem que tots els dijous podeu accedir a les classes del grup europeu des d'aquest enllaç:

http://www.kabbalahgroup.info/tv/Spanish.htm
usuari: bbuser, contrasenya: arvut

a les 19:30, hora peninsular (1 hora menys a les Illes).
Podeu fer-hi totes les preguntes que vulgueu, en directe.