"La saviesa de la Cabalá ens ensenya un mètode pràctic per a arribar al Món Superior i a la font de la nostra existència. En adonar-se del seu veritable propòsit en la vida, la persona arriba a la perfecció, a la tranquil·litat, al gaudiment il·limitat, i a l'habilitat de transcendir el temps i l'espai, mentre encara viu en aquest món."
Rav Dr. Michael Laitman

Com rebre les forces que no tinc?

diumenge, 30 de maig de 2010

Pregunta: Com puc expressar amor cap als meus amics si encara no sóc al món espiritual?

Resposta: Has de mostrar-los a tots la teva capacitat d’esforç i de percepció, la teva fermesa en l’aspiració d’assolir l’espiritualitat. Has de mostrar-los que desitges participar en el treball i en la difusió. Has de mostrar-los com estàs de disposat a unir-te a ells, amar-los i a entregar-te.

Has de tractar, obertament, de ser un exemple que desperti els demés. Miren com actuem en aquest món en relació amb els postres fills: a cada moment, els donem exemples estimulant-los a actuar. Si desitgem que un xiquet ens faci un somriure, li fem un somriure a ell.
D’igual manera hem d’actuar amb el nostre amic. Si faig alguna cosa per ell, al moment m’impressiono de la seva reacció.

No importa que jo hagi fingit que estava inspirat per l’espiritual, perquè això ha fet que l’amic comencés a despertar-se. Gràcies a la seva inspiració, jo em desperto de veres.

Vaig partir de l’engany, però a través d’ell em vaig inspirar de debò! Per fer això construeixo el meu entorn, per a rebre el seu desig com una llei pròpia.

Influeixo constantment sobre l’entorn, mostrant el meu amor als amics, la importància de l’objectiu i la meva disposició d’anul·lar-me. Com a resposta, rep d’ell tots aquestos components que m’ajuden a arribar al Creador. Els rep tantes vegades com persones hi ha al grup.

Rep del grup les forces corregides que no en tinc!

(Extracte de la lliçó segons l’article La necesitat de l’amor pels amics de Rabash, corresponent al 23 de maig de 2010).

Pots comptar amb mi

Aquest és el missatge que més ens està arribant per tot arreu: els entorns polítics, dels mitjans de comunicació... Ara, més que mai, la gent necessita de la gent :)

Curs gratuït de Cabalà

Presentació del curs interactiu gratuït del Centre d‘Estudis de Bnei Baruch.

Una expèriencia que canvia la teua vida

Impressions i experiències d’alumnes del Centre d’Estudis de Bnei Baruch.

Com aconseguim veure el que desconeixem?

El Dr. Quantum és un personatge creat per a la pel·lícula "What the bleep do we know?" ("Y tú, què en saps?") que ens ensenya com les nostres pors no ens permeten veure més enllà de les dimensions que coneixem.
Gràcies Viviana!

Una altra demostració científica de que hem d'unir-nos

Luciano ens ha enviat aquest vídeo que mostra com el nostre benestar depen de la relació correcta amb els demés. Quan ens aïllem, el cos no rep la seva dosi de plaer (el cortisol, una hormona segregada per les glàndules suprarrenals) si no es relaciona amb altres persones (d'una manera altruïsta, afegim nosaltres).

Paròdia del G20


Més vídeos en Illuzia.net.

Abraçades en lloc de diners

En un Món Absolut, els diners seran reemplaçats per mostres de bondat

Lliçons del Grup Virtual Europeu

Amigues i amics
us recordem que tots els dijous podeu accedir a les classes del grup europeu des d'aquest enllaç:

http://www.kabbalahgroup.info/tv/Spanish.htm
usuari: bbuser, contrasenya: arvut

a les 19:30, hora peninsular (1 hora menys a les Illes).
Podeu fer-hi totes les preguntes que vulgueu, en directe.