"La saviesa de la Cabalá ens ensenya un mètode pràctic per a arribar al Món Superior i a la font de la nostra existència. En adonar-se del seu veritable propòsit en la vida, la persona arriba a la perfecció, a la tranquil·litat, al gaudiment il·limitat, i a l'habilitat de transcendir el temps i l'espai, mentre encara viu en aquest món."
Rav Dr. Michael Laitman

Imagineu-vos en l'Infinit!

dilluns, 24 de maig de 2010

Pregunta: Vostè ha dit que existeixen tres intencions bàsiques durant la lectura del Llibre del Zohar:

  1. Tot el que llegeixo ocorre dins de mi,
  2. Sento que estudio El Zohar juntament amb els meus companys i els percebo,
  3. La nostra unió només és possible gràcies a la Llum Superior.

Com es poden mantenir les tres intencions al mateix temps i durant tot el temps? A quin d'aquestes cal donar prioritat?

Resposta: A les tres intencions juntes! Com diu Baal HaSulam: l'home ha d'estar tot el temps en la següent intenció: “Israel, Torá i el Creador són un”. Si destaca una d'elles, comparant-la amb l'altra, es desvia del camí.

Cal destacar, que estem parlant d'una realitat única que es diu el Món de l'Infinit. En ella, el Creador, la Creació i tot l'univers, amb les seves qualitats (el bé i el mal, el passat i el futur… en fi, tot el que es pugui imaginar), es descobreixen en un sol punt, en la connexió que es diu “la fusió”.

I per això, només he de pensar en aquest estat, sentint-me tot el temps com si estigués en ell; esforçant-me per arribar a ell.

Tots els obstacles que descobreixo estan destinats, solament, a ajudar-me a dirigir-me cap a aquest punt anomenat “la fusió”, en el qual, totes les qualitats es complementen.
Per això, tant el grup, el Creador i el Llibre del Zohar que estic llegint, així com jo i tot el que m’ocorre, s'inclouen en l'Infinit.

Volem descobrir una realitat, l'única que existeix. Estem en ella ara mateix, només que, per a descobrir-la, hem de voler arribar a aquesta imatge.

Pots comptar amb mi

Aquest és el missatge que més ens està arribant per tot arreu: els entorns polítics, dels mitjans de comunicació... Ara, més que mai, la gent necessita de la gent :)

Curs gratuït de Cabalà

Presentació del curs interactiu gratuït del Centre d‘Estudis de Bnei Baruch.

Una expèriencia que canvia la teua vida

Impressions i experiències d’alumnes del Centre d’Estudis de Bnei Baruch.

Com aconseguim veure el que desconeixem?

El Dr. Quantum és un personatge creat per a la pel·lícula "What the bleep do we know?" ("Y tú, què en saps?") que ens ensenya com les nostres pors no ens permeten veure més enllà de les dimensions que coneixem.
Gràcies Viviana!

Una altra demostració científica de que hem d'unir-nos

Luciano ens ha enviat aquest vídeo que mostra com el nostre benestar depen de la relació correcta amb els demés. Quan ens aïllem, el cos no rep la seva dosi de plaer (el cortisol, una hormona segregada per les glàndules suprarrenals) si no es relaciona amb altres persones (d'una manera altruïsta, afegim nosaltres).

Paròdia del G20


Més vídeos en Illuzia.net.

Abraçades en lloc de diners

En un Món Absolut, els diners seran reemplaçats per mostres de bondat

Lliçons del Grup Virtual Europeu

Amigues i amics
us recordem que tots els dijous podeu accedir a les classes del grup europeu des d'aquest enllaç:

http://www.kabbalahgroup.info/tv/Spanish.htm
usuari: bbuser, contrasenya: arvut

a les 19:30, hora peninsular (1 hora menys a les Illes).
Podeu fer-hi totes les preguntes que vulgueu, en directe.