"La saviesa de la Cabalá ens ensenya un mètode pràctic per a arribar al Món Superior i a la font de la nostra existència. En adonar-se del seu veritable propòsit en la vida, la persona arriba a la perfecció, a la tranquil·litat, al gaudiment il·limitat, i a l'habilitat de transcendir el temps i l'espai, mentre encara viu en aquest món."
Rav Dr. Michael Laitman

El recolzament femení al sexe dèbil

diumenge, 16 de maig de 2010

Comunicat (la revista Psychological Science): Els científics de la Universitat de Columbia han demostrat que el contacte físic femení impulsa l’home a arriscar-se, degut a l’aparició d’un sentiment de protecció, semblant al contacte maternal amb un xiquet.

Un grup de voluntaris havien de participar en uns jocs. Abans del començament d’aquestos, els participants de l'experiment es trobaven amb un home o amb una dona que els saludaven amb una encaixada o sense contacte físic.
Els científics van demostrar que el contacte femení impulsava als jugadors d'ambdós sexes a prendre més risc en el joc, esperant rebre una recompensa major.
L'efecte era més fort quan la dona tocava el muscle i menor amb l'encaixada. El contacte físic amb l'home no canviava el comportament.
Això és a causa del sentiment de protecció que apareix en els nens com a conseqüència del contacte físic matern. És això precisament el que obliga als nens a fer entremaliadures i a buscar aventures.
Rèplica: La Cabalà separa el treball espiritual dels sexes en dues parts. La part femenina ajuda, inspira, dirigeix, proporciona el desig (Maljut). La part masculina (la pantalla i Or Jozer), dirigida per la part femenina cap a la meta (cap al sustento), surt a “caçar” i està disposada a arriscar-se i a anar per sobre de la seva naturalesa. Sense la participació femenina, els homes i les dones no poden arribar a la meta. Les dones són capaces d'inspirar-se les unes a les altres, fent créixer en el seu entorn desitjos més grans. En això consisteix l'objectiu de la creació de l'organització cabalística femenina i no en la influència individual de la dona al “seu home”.
La correcta actuació entre els sexes ens proporcionarà a tots un pròsper futur

Pots comptar amb mi

Aquest és el missatge que més ens està arribant per tot arreu: els entorns polítics, dels mitjans de comunicació... Ara, més que mai, la gent necessita de la gent :)

Curs gratuït de Cabalà

Presentació del curs interactiu gratuït del Centre d‘Estudis de Bnei Baruch.

Una expèriencia que canvia la teua vida

Impressions i experiències d’alumnes del Centre d’Estudis de Bnei Baruch.

Com aconseguim veure el que desconeixem?

El Dr. Quantum és un personatge creat per a la pel·lícula "What the bleep do we know?" ("Y tú, què en saps?") que ens ensenya com les nostres pors no ens permeten veure més enllà de les dimensions que coneixem.
Gràcies Viviana!

Una altra demostració científica de que hem d'unir-nos

Luciano ens ha enviat aquest vídeo que mostra com el nostre benestar depen de la relació correcta amb els demés. Quan ens aïllem, el cos no rep la seva dosi de plaer (el cortisol, una hormona segregada per les glàndules suprarrenals) si no es relaciona amb altres persones (d'una manera altruïsta, afegim nosaltres).

Paròdia del G20


Més vídeos en Illuzia.net.

Abraçades en lloc de diners

En un Món Absolut, els diners seran reemplaçats per mostres de bondat

Lliçons del Grup Virtual Europeu

Amigues i amics
us recordem que tots els dijous podeu accedir a les classes del grup europeu des d'aquest enllaç:

http://www.kabbalahgroup.info/tv/Spanish.htm
usuari: bbuser, contrasenya: arvut

a les 19:30, hora peninsular (1 hora menys a les Illes).
Podeu fer-hi totes les preguntes que vulgueu, en directe.