"La saviesa de la Cabalá ens ensenya un mètode pràctic per a arribar al Món Superior i a la font de la nostra existència. En adonar-se del seu veritable propòsit en la vida, la persona arriba a la perfecció, a la tranquil·litat, al gaudiment il·limitat, i a l'habilitat de transcendir el temps i l'espai, mentre encara viu en aquest món."
Rav Dr. Michael Laitman

Convenció Mundial del Zohar 2010 - Nova York, Maig 7-9

diumenge, 4 d’abril de 2010

Descobrint una nova realitat

Estan convidats a unir-se amb amics de tot el món per a descobrir junts una nova realitat.

La convenció mundial del Zohar són 3 dies intensius d'estudi & tallers sobre El Zohar i la Cabalà amb el Dr. Michael Laitman i l'Institut de Cabalà, Educació i Investigació Bnei Baruch, obert per a tot aquell que ha desitjat sentir com és la realitat completa i eterna.


Quan? Maig 7-9, 2010

On? Hudson Valley Resort, Catskills, Nova York

Què? 3 dies d'estudi, tallers i activitats intensius dirigides a la revelació del món que El Zohar descriu.

Qui? La convenció mundial de El Zohar és per a qualsevol que tingui un desig de canviar-se a sí mateix i de millorar al món on vivim. Els estudiants de cabalà que estudien actualment per mitjà del Centre d’Aprenentatge de la Cabalà de Bnei Baruch o a través del canal de televisió de cabalà TV (Kab.tv/es) o de l'Acadèmia de Cabalà, són especialment benvinguts.

Si algú és nou respecte a El Zohar o a la saviesa de la Cabalà, els recomanem estudiar els cursos introductoris gratuïts que estan disponibles en el centre d'estudis de Cabalà Bnei Baruch.


Inscrigui's aquí als cursos introductoris gratuïts


Per què? El Zohar i la saviesa de la cabalá tenen la seva base en el descobriment de la realitat completa i eterna, on la humanitat està unida en harmonia perfecta com una sola ànima en el lapse de temps mes curt possible. La convenció mundial del Zohar està orientada a donar-li als seus participants una mostra d'aquesta realitat, i en fer-lo, accelerar l'avançament de tots cap a aquesta. Més>>

Registrar-se en la convenció mundial de El Zohar
o al telèfon: 1800-540-3234

Informació: Localització, vises, indicacions, transport

Localització

Hudson Valley Resort.

Adreça: Hudson Valley Resort, 400 Granite Rd, Kerhonkson, NY 12446

Telèfon: (845) 626-8888
Google Mapa>>

Visats
Instruccions per a qui necessiti visat. Com sol·licitar-lo.

Si vostè està planejant viatjar des de l'exterior d'Estats Units amb motiu de la Convenció Mundial del Zohar, necessitarà imperiosament una Visa per a la seva estada. La següent és una informació d'ajuda per a facilitar el procés de sol·licitud de la seva Visa.

El Departament Nord-americà d'Estat, responsables per les Vises, ens han proveït d’aquestes instruccions per a tots els nostres convidats, així que es prega llegir amb cura.
En primer lloc, si vostè ja té un visat, o es troba en un país que no la requereix, llavors pot deixar de llegir a partir d'aquí.

Vegi la llista dels països que no requereixen Visa per a entrar a Estats Units
Segon, si vostè està al 100% que assistirà a la Convenció, o simplement pensa a venir, és recomanable que iniciï amb el procés d'aplicació, perquè això requereix un temps considerable.
Com que queda poc de temps per a la Convenció Mundial del Zohar, volem que prengui consciència de la urgència sobre aquest assumpte: ha de sol·licitar un visat el més aviat possible.

Com sol·licitar una Visa:

· Vostè estarà sol·licitant una Visa de Visitant de Negocis (Business Visitor Visa / B-1).

· Programi una cita amb la seva Ambaixada Nord-americana. Cada ambaixada de cada país té les seves pròpies regles, així que per favor esbrini a l'Ambaixada del seu país la manera d'obtenció de la Visa. Faci això tan ràpid com sigui possible.

· Enviï'ns un mail a estudis@kabbalahlearningcenter.info amb l'assumpte “Visa per a la Convenció”, i en el cos del correu electrònic, les següents dades completes:

o Nom i Cognom (tal i com apareix al seu passaport).
o Data de naixença.
o Adreça completa i país de procedència.
o Telèfon.
o Número de passaport.

· En resposta, rebrà una carta d'invitació, i alguna altra documentació que necessitarà dur a l'entrevista en l'Ambaixada. Per favor, escrigui'ns a estudis@kabbalahlearningcenter.info si té algun dubte, comentari o preocupació.

Registrar-se en la convenció mundial de El Zohar
o al telèfon: 1800-540-3234

Registre

Paquets i preus
Nota

Podem depassar la capacitat de l'hotel en el lloc de la convenció. Si això ocorre tindrem un hotel alternatiu per a acomodar a tot aquell que s'hagi registrat. Les habitacions en el lloc de la convenció seran assignades en primer lloc a qui hagi liquidat el total del cost. Aquells que hagin sol·licitat habitacions senzilles seran allotjats en l'hotel altern.

Quotes

Itinerari de quotes

Individual

Familiar

Nens
en habitació amb pare(s)
Preu per nen segons edat

Triple

Doble

Senzill
2 Adults
Preu/
Adult
1 Adult
Preu/
Adult

0-7

8-12

13-16

Dijous - diumenge (3 nits)
$320$345$445$340$425 Gratis$120$170
Divendres - diumenge (2 nits)$280 $295 $375 $290
$350Gratis$100
$140

Paquet de dijous a diumenge: Inclou 8 lliçons, 9 àpats (començant amb el refrigeri vespertí del dijous) i tres nits d'estada en l'hotel.

Divendres a diumenge: Inclou 7 lliçons, 7 àpats (començant amb el de divendres) i dues nits d'estada en l'hotel.

Registrar-se en la convenció mundial de El Zohar
o al telèfon: 1800-540-3234Pots comptar amb mi

Aquest és el missatge que més ens està arribant per tot arreu: els entorns polítics, dels mitjans de comunicació... Ara, més que mai, la gent necessita de la gent :)

Curs gratuït de Cabalà

Presentació del curs interactiu gratuït del Centre d‘Estudis de Bnei Baruch.

Una expèriencia que canvia la teua vida

Impressions i experiències d’alumnes del Centre d’Estudis de Bnei Baruch.

Com aconseguim veure el que desconeixem?

El Dr. Quantum és un personatge creat per a la pel·lícula "What the bleep do we know?" ("Y tú, què en saps?") que ens ensenya com les nostres pors no ens permeten veure més enllà de les dimensions que coneixem.
Gràcies Viviana!

Una altra demostració científica de que hem d'unir-nos

Luciano ens ha enviat aquest vídeo que mostra com el nostre benestar depen de la relació correcta amb els demés. Quan ens aïllem, el cos no rep la seva dosi de plaer (el cortisol, una hormona segregada per les glàndules suprarrenals) si no es relaciona amb altres persones (d'una manera altruïsta, afegim nosaltres).

Paròdia del G20


Més vídeos en Illuzia.net.

Abraçades en lloc de diners

En un Món Absolut, els diners seran reemplaçats per mostres de bondat

Lliçons del Grup Virtual Europeu

Amigues i amics
us recordem que tots els dijous podeu accedir a les classes del grup europeu des d'aquest enllaç:

http://www.kabbalahgroup.info/tv/Spanish.htm
usuari: bbuser, contrasenya: arvut

a les 19:30, hora peninsular (1 hora menys a les Illes).
Podeu fer-hi totes les preguntes que vulgueu, en directe.