"La saviesa de la Cabalá ens ensenya un mètode pràctic per a arribar al Món Superior i a la font de la nostra existència. En adonar-se del seu veritable propòsit en la vida, la persona arriba a la perfecció, a la tranquil·litat, al gaudiment il·limitat, i a l'habilitat de transcendir el temps i l'espai, mentre encara viu en aquest món."
Rav Dr. Michael Laitman

Tota la humanitat es troba a l’exili

dilluns, 5 d’abril de 2010

Avui dia, tota la humanitat es troba molt a prop de la sortida d’Egipte.

Més i més persones senten la necessitat de revisar els valors de les seves vides. Es desperten en elles noves prioritats.

Cada persona ha de fer un nou càlcul per sí mateixa: per a què visc i per què.
Per suposat que, al llarg de la nostra vida, existeixen situacions on la lluita per l’existència, per la supervivència, ofega aquests interrogants.
Perquè, generalment, la pregunta sobre el sentit de la vida sorgeix quan sentim que hem aconseguit “tot” en aquesta, no importa a quin nivell. Per tant, la pregunta que sorgeix està per sobre de la seva vida.

Veiem que es una pregunta que preocupa a amplis estrats de la població. Aquesta ens “trepa” des de dins.

Per això, la difusió de la ciència de la Cabalà és important. Aquesta ciència ens explica coses sobre l’època, sobre els esdeveniments ¿Per què més i més persones pateixen de depressió, posen fi a la seva vida, prenen drogues o es divorcien? ¿Per què creix l’onada de terror? ¿Per què sorgeix la pregunta sobre el sentit de la vida? ¿A on escapar d’aquestes preguntes? ¿Amb l’ajuda d’un psicòleg personal? ¿Què ocorrerà amb els nostres fills?

Com a resultat de l’explicació, la persona haurà de comprendre que tot el que passa prové de la natura i que no podem aturar-la.

La humanitat s’està preparant de manera inconscient per a l’ascensió a una nova època. Mitjançant els patiments, o de manera conscient, la humanitat es dirigirà cap a la unió en un vas espiritual (Kli), on sentirà la vida eterna i absoluta.

(Extracte de la preparació a la lliçó segons el llibre Shamati, corresponent al 31 de març de 2010).
(Traduït per Rosa Valls)

Pots comptar amb mi

Aquest és el missatge que més ens està arribant per tot arreu: els entorns polítics, dels mitjans de comunicació... Ara, més que mai, la gent necessita de la gent :)

Curs gratuït de Cabalà

Presentació del curs interactiu gratuït del Centre d‘Estudis de Bnei Baruch.

Una expèriencia que canvia la teua vida

Impressions i experiències d’alumnes del Centre d’Estudis de Bnei Baruch.

Com aconseguim veure el que desconeixem?

El Dr. Quantum és un personatge creat per a la pel·lícula "What the bleep do we know?" ("Y tú, què en saps?") que ens ensenya com les nostres pors no ens permeten veure més enllà de les dimensions que coneixem.
Gràcies Viviana!

Una altra demostració científica de que hem d'unir-nos

Luciano ens ha enviat aquest vídeo que mostra com el nostre benestar depen de la relació correcta amb els demés. Quan ens aïllem, el cos no rep la seva dosi de plaer (el cortisol, una hormona segregada per les glàndules suprarrenals) si no es relaciona amb altres persones (d'una manera altruïsta, afegim nosaltres).

Paròdia del G20


Més vídeos en Illuzia.net.

Abraçades en lloc de diners

En un Món Absolut, els diners seran reemplaçats per mostres de bondat

Lliçons del Grup Virtual Europeu

Amigues i amics
us recordem que tots els dijous podeu accedir a les classes del grup europeu des d'aquest enllaç:

http://www.kabbalahgroup.info/tv/Spanish.htm
usuari: bbuser, contrasenya: arvut

a les 19:30, hora peninsular (1 hora menys a les Illes).
Podeu fer-hi totes les preguntes que vulgueu, en directe.