"La saviesa de la Cabalá ens ensenya un mètode pràctic per a arribar al Món Superior i a la font de la nostra existència. En adonar-se del seu veritable propòsit en la vida, la persona arriba a la perfecció, a la tranquil·litat, al gaudiment il·limitat, i a l'habilitat de transcendir el temps i l'espai, mentre encara viu en aquest món."
Rav Dr. Michael Laitman

Abans de la lectura del llibre del Zohar

dijous, 22 d’abril del 2010

Abans de la lectura del llibre del Zohar hauríem de tenir una disposició tal que sentim que pertanyem al grup.

Perquè llavors estem en semblança de qualitats amb el mateix grup de cabalistes que van escriure el Zohar i podem entendre amb més facilitat el que desitgen transmetre’ns.
L’enteniment arriba com a resultat de la influència de la Llum. Aquesta influeix sobre nosaltres per mitjà de la connexió entre les ànimes dels deu cabalistes que estaven en l’estat de la correcció final, és a dir, en la connexió corregida entre si.
Per això, quan van corregir la connexió entre ells mateixos, fins a aquell nivell en què cap d’ells tenia ni un sol desig de rebre no corregit, van revelar entre si la Llum Superior que s’anomena “El Zohar”. És la Llum que prové de Rosh (cap) de Arij Anpin, la Llum de l’Infinit.
I, per això, si intentem assolir la mateixa actitud entre nosaltres, com la que tenien els autors del llibre del Zohar, atraiem la Llum del mateix estat que ells van assolir.
Aquesta Llum també pot crear una connexió entre nosaltres, como està escrit: “Qui crea el món allà a dalt, farà el món en nosaltres”. Precisament això és el que hem d’esperar de la lectura del llibre del Zohar.
Extracte de la lliçó sobre el llibre del Zohar, corresponent al 16 d’abril de 2010.
(Traduït per Rosa Valls)

Pots comptar amb mi

Aquest és el missatge que més ens està arribant per tot arreu: els entorns polítics, dels mitjans de comunicació... Ara, més que mai, la gent necessita de la gent :)

Curs gratuït de Cabalà

Presentació del curs interactiu gratuït del Centre d‘Estudis de Bnei Baruch.

Una expèriencia que canvia la teua vida

Impressions i experiències d’alumnes del Centre d’Estudis de Bnei Baruch.

Com aconseguim veure el que desconeixem?

El Dr. Quantum és un personatge creat per a la pel·lícula "What the bleep do we know?" ("Y tú, què en saps?") que ens ensenya com les nostres pors no ens permeten veure més enllà de les dimensions que coneixem.
Gràcies Viviana!

Una altra demostració científica de que hem d'unir-nos

Luciano ens ha enviat aquest vídeo que mostra com el nostre benestar depen de la relació correcta amb els demés. Quan ens aïllem, el cos no rep la seva dosi de plaer (el cortisol, una hormona segregada per les glàndules suprarrenals) si no es relaciona amb altres persones (d'una manera altruïsta, afegim nosaltres).

Paròdia del G20


Més vídeos en Illuzia.net.

Abraçades en lloc de diners

En un Món Absolut, els diners seran reemplaçats per mostres de bondat

Lliçons del Grup Virtual Europeu

Amigues i amics
us recordem que tots els dijous podeu accedir a les classes del grup europeu des d'aquest enllaç:

http://www.kabbalahgroup.info/tv/Spanish.htm
usuari: bbuser, contrasenya: arvut

a les 19:30, hora peninsular (1 hora menys a les Illes).
Podeu fer-hi totes les preguntes que vulgueu, en directe.