"La saviesa de la Cabalá ens ensenya un mètode pràctic per a arribar al Món Superior i a la font de la nostra existència. En adonar-se del seu veritable propòsit en la vida, la persona arriba a la perfecció, a la tranquil·litat, al gaudiment il·limitat, i a l'habilitat de transcendir el temps i l'espai, mentre encara viu en aquest món."
Rav Dr. Michael Laitman

Pròxim Congrés en Argentina

diumenge, 26 de juliol de 2009

Un nou món global està formant-se davant els nostres ulls, la natura exigeix que restaurem la connexió entre nosaltres. Necessitem estudiar les lleis globals de la natura per a viure bé en aquest nou món en un sistema on estem obligats a lliurar-lo tot. La Cabalà una antiga saviesa de 5.000 anys, va ser destinada per a la nostra època, amb l'únic propòsit d'ensenyar a la humanitat com arribar a l'equilibri i l'harmonia completa entre nosaltres i amb tota la Natura en un món global. Uniu-vos a nosaltres per a preparar el camí cap a un futur millor per a Sudamèrica i per al món sencer.
Totes les lliçons i activitats durant el congrés (lliçons, tallers, banquets, cançons i nits culturals) estaran enfocades al tema de la unitat en un món global. Tota Sudamèrica queda convidada a unir-se a nosaltres en aquest viatge a la recerca de nous horitzons per a construir una unió espiritual, basada en l'amor i l'amistat, un model que pugui seguir el món sencer.
Esteu invitats al proper Congrés de Cabalà que es celebrarà en en Buenos Aires, Argentina, els dies 28 d'agost, a las 15:00 hores fins el 30 d'agost de 2009, a las 14:00 hores.
A aquesta pàgina trobaràs la informació: http://www.congresodecabala.com.
Si tens alguna consulta, escriu a sudamerica@congreso2009.info.

Pots comptar amb mi

Aquest és el missatge que més ens està arribant per tot arreu: els entorns polítics, dels mitjans de comunicació... Ara, més que mai, la gent necessita de la gent :)

Curs gratuït de Cabalà

Presentació del curs interactiu gratuït del Centre d‘Estudis de Bnei Baruch.

Una expèriencia que canvia la teua vida

Impressions i experiències d’alumnes del Centre d’Estudis de Bnei Baruch.

Com aconseguim veure el que desconeixem?

El Dr. Quantum és un personatge creat per a la pel·lícula "What the bleep do we know?" ("Y tú, què en saps?") que ens ensenya com les nostres pors no ens permeten veure més enllà de les dimensions que coneixem.
Gràcies Viviana!

Una altra demostració científica de que hem d'unir-nos

Luciano ens ha enviat aquest vídeo que mostra com el nostre benestar depen de la relació correcta amb els demés. Quan ens aïllem, el cos no rep la seva dosi de plaer (el cortisol, una hormona segregada per les glàndules suprarrenals) si no es relaciona amb altres persones (d'una manera altruïsta, afegim nosaltres).

Paròdia del G20


Més vídeos en Illuzia.net.

Abraçades en lloc de diners

En un Món Absolut, els diners seran reemplaçats per mostres de bondat

Lliçons del Grup Virtual Europeu

Amigues i amics
us recordem que tots els dijous podeu accedir a les classes del grup europeu des d'aquest enllaç:

http://www.kabbalahgroup.info/tv/Spanish.htm
usuari: bbuser, contrasenya: arvut

a les 19:30, hora peninsular (1 hora menys a les Illes).
Podeu fer-hi totes les preguntes que vulgueu, en directe.