"La saviesa de la Cabalá ens ensenya un mètode pràctic per a arribar al Món Superior i a la font de la nostra existència. En adonar-se del seu veritable propòsit en la vida, la persona arriba a la perfecció, a la tranquil·litat, al gaudiment il·limitat, i a l'habilitat de transcendir el temps i l'espai, mentre encara viu en aquest món."
Rav Dr. Michael Laitman

La Saviesa de la Cabalà s'esten per Madrid

dissabte, 19 de juny de 2010

Gràcies a tots els amics que repartiren el número 9 del periòdic Cabalá Hoy durant la Feria del Libro de Madrid, i també a qui els animaren, la Saviesa de la Cabalà continua difonent-se :)

Vaig rebre aquesta pregunta: Com es pot transmetre a algú que se sent malament i que està patit per la crisi el missatge i el mètode per a millorar? Després de tot , no li demanem a una persona pobre un consell per a guanyar diners!

Mi respuesta: La persona que se sent malament no té el mètode de la correcció, d''una altra manera, se sentiria be. De fet, la correcció del món depén completament de com ens sentim interiorment. No obstant això, si una persona sap que aquest patiment es relaciona amb la seva manca de correcció, del canvi d'egoisme a atorgament, llavors ha de compartir aquest coneixement i sentiment amb els demés. Per tant, és un deure i una obligació de cadascú el diseminar aquesta saviesa entre tots.

Pots comptar amb mi

Aquest és el missatge que més ens està arribant per tot arreu: els entorns polítics, dels mitjans de comunicació... Ara, més que mai, la gent necessita de la gent :)

Curs gratuït de Cabalà

Presentació del curs interactiu gratuït del Centre d‘Estudis de Bnei Baruch.

Una expèriencia que canvia la teua vida

Impressions i experiències d’alumnes del Centre d’Estudis de Bnei Baruch.

Com aconseguim veure el que desconeixem?

El Dr. Quantum és un personatge creat per a la pel·lícula "What the bleep do we know?" ("Y tú, què en saps?") que ens ensenya com les nostres pors no ens permeten veure més enllà de les dimensions que coneixem.
Gràcies Viviana!

Una altra demostració científica de que hem d'unir-nos

Luciano ens ha enviat aquest vídeo que mostra com el nostre benestar depen de la relació correcta amb els demés. Quan ens aïllem, el cos no rep la seva dosi de plaer (el cortisol, una hormona segregada per les glàndules suprarrenals) si no es relaciona amb altres persones (d'una manera altruïsta, afegim nosaltres).

Paròdia del G20


Més vídeos en Illuzia.net.

Abraçades en lloc de diners

En un Món Absolut, els diners seran reemplaçats per mostres de bondat

Lliçons del Grup Virtual Europeu

Amigues i amics
us recordem que tots els dijous podeu accedir a les classes del grup europeu des d'aquest enllaç:

http://www.kabbalahgroup.info/tv/Spanish.htm
usuari: bbuser, contrasenya: arvut

a les 19:30, hora peninsular (1 hora menys a les Illes).
Podeu fer-hi totes les preguntes que vulgueu, en directe.