"La saviesa de la Cabalá ens ensenya un mètode pràctic per a arribar al Món Superior i a la font de la nostra existència. En adonar-se del seu veritable propòsit en la vida, la persona arriba a la perfecció, a la tranquil·litat, al gaudiment il·limitat, i a l'habilitat de transcendir el temps i l'espai, mentre encara viu en aquest món."
Rav Dr. Michael Laitman

Els científics prediuen un segle de guerres de recursos

divendres, 27 de març de 2009

En les noticies (de The Guardian): L’exdirector científic de Gran Bretanya prediu un segle de “guerres de recursos”. La guerra de L'Irak fou tan sols la primera d’aquestes “guerres de recursos” en aquest segle, segons l’antic director i conseller científic del govern de Gran Bretanya.

Sir David King prediu que amb el creixement de la població, la disminució dels recursos naturals i l’elevació dels mars a causa del canvi climàtic, la pressió en el planeta conduirà a conflictes majors. També ha aconsellat als polítics que no permetin que la crisi financera els distregui de la seva tasca de posar fre al canvi climàtic. King va concloure dient que són necessaris els canvis fonamentals de l’economia global i de la societat . “¿(El consumisme) serà el model adequat per al segle 21, en el qual la manca de recursos és el nostre major repte?”
El London Times, 1994, per Sir James Goldsmith, financer (de LifeWeb): Com de sorprenent resulta observar a una civilització destruir-se a sí mateixa al ser incapaç de reexaminar la validesa, sota circumstàncies totalment noves, d’una ideologia econòmica.
Comentari: Les nostres actituds envers la societat i la vida haurien de travessar cap a una transformació total. ¡Aleshores descobriríem que existeix abundància de recursos en la Natura!
(Trad. Rosa Valls)

Pots comptar amb mi

Aquest és el missatge que més ens està arribant per tot arreu: els entorns polítics, dels mitjans de comunicació... Ara, més que mai, la gent necessita de la gent :)

Curs gratuït de Cabalà

Presentació del curs interactiu gratuït del Centre d‘Estudis de Bnei Baruch.

Una expèriencia que canvia la teua vida

Impressions i experiències d’alumnes del Centre d’Estudis de Bnei Baruch.

Com aconseguim veure el que desconeixem?

El Dr. Quantum és un personatge creat per a la pel·lícula "What the bleep do we know?" ("Y tú, què en saps?") que ens ensenya com les nostres pors no ens permeten veure més enllà de les dimensions que coneixem.
Gràcies Viviana!

Una altra demostració científica de que hem d'unir-nos

Luciano ens ha enviat aquest vídeo que mostra com el nostre benestar depen de la relació correcta amb els demés. Quan ens aïllem, el cos no rep la seva dosi de plaer (el cortisol, una hormona segregada per les glàndules suprarrenals) si no es relaciona amb altres persones (d'una manera altruïsta, afegim nosaltres).

Paròdia del G20


Més vídeos en Illuzia.net.

Abraçades en lloc de diners

En un Món Absolut, els diners seran reemplaçats per mostres de bondat

Lliçons del Grup Virtual Europeu

Amigues i amics
us recordem que tots els dijous podeu accedir a les classes del grup europeu des d'aquest enllaç:

http://www.kabbalahgroup.info/tv/Spanish.htm
usuari: bbuser, contrasenya: arvut

a les 19:30, hora peninsular (1 hora menys a les Illes).
Podeu fer-hi totes les preguntes que vulgueu, en directe.