"La saviesa de la Cabalá ens ensenya un mètode pràctic per a arribar al Món Superior i a la font de la nostra existència. En adonar-se del seu veritable propòsit en la vida, la persona arriba a la perfecció, a la tranquil·litat, al gaudiment il·limitat, i a l'habilitat de transcendir el temps i l'espai, mentre encara viu en aquest món."
Rav Dr. Michael Laitman

El detector per al descobriment del Creador

divendres, 12 d’agost del 2011

El llibre del Zohar ens parla de les connexions entre nosaltres, perquè no hi ha res més de què parlar en tota la realitat. La realitat és única. Estem dins de la Llum, del Creador, i hem de descobrir el nostre veritable estat.
En la mesura dels nostres patiments per descobrir-la, se'ns dóna la nostra percepció de la foscor, que podem dissipar, llevar de sobre amb l'ajuda dels nostres esforços comuns en la connexió entre nosaltres. Amb aquests esforços conjunts estem ajudant a la Llum a ser revelada.
Precisament això és el que hem d'aconseguir. No hi ha res excepte els nostres esforços, desitjos, participació, la intenció d'arribar al mateix estat de revelació. Llavors, on està el problema? El problema jau a desitjar aquesta revelació, és a dir, a desitjar un estat oposat a nosaltres. Llavors ens trobem entre dos desitjos: el desig natural d'atracció cap a un mateix i un desig artificial cap a fora d'un mateix.
Per això he d’assolir aquest estat mitjançant els diferents esforços i diferents mètodes, i influències de l'entorn. He d’aconseguir que el desig de sortir cap a fora es converteixi per a mi en el més important, més que el de l'atracció natural cap a mi mateix.
Si amb els esforços i la pregària cap a la Llum, perquè aquesta es reveli i m'ajudi, obtinc aquesta importància, significa que he aconseguit descobrir la connexió entre nosaltres. I en la mesura del descobriment d'aquesta connexió, estic revelant la Llum, el Creador. Perquè la Llum s'oculta dins de la nostra connexió, però no puc descobrir-la, ja que em falta el detector.
(Extracte de la lliçó sobre El llibre del Zohar, corresponent a l'1 d'agost de 2011.)

Pots comptar amb mi

Aquest és el missatge que més ens està arribant per tot arreu: els entorns polítics, dels mitjans de comunicació... Ara, més que mai, la gent necessita de la gent :)

Curs gratuït de Cabalà

Presentació del curs interactiu gratuït del Centre d‘Estudis de Bnei Baruch.

Una expèriencia que canvia la teua vida

Impressions i experiències d’alumnes del Centre d’Estudis de Bnei Baruch.

Com aconseguim veure el que desconeixem?

El Dr. Quantum és un personatge creat per a la pel·lícula "What the bleep do we know?" ("Y tú, què en saps?") que ens ensenya com les nostres pors no ens permeten veure més enllà de les dimensions que coneixem.
Gràcies Viviana!

Una altra demostració científica de que hem d'unir-nos

Luciano ens ha enviat aquest vídeo que mostra com el nostre benestar depen de la relació correcta amb els demés. Quan ens aïllem, el cos no rep la seva dosi de plaer (el cortisol, una hormona segregada per les glàndules suprarrenals) si no es relaciona amb altres persones (d'una manera altruïsta, afegim nosaltres).

Paròdia del G20


Més vídeos en Illuzia.net.

Abraçades en lloc de diners

En un Món Absolut, els diners seran reemplaçats per mostres de bondat

Lliçons del Grup Virtual Europeu

Amigues i amics
us recordem que tots els dijous podeu accedir a les classes del grup europeu des d'aquest enllaç:

http://www.kabbalahgroup.info/tv/Spanish.htm
usuari: bbuser, contrasenya: arvut

a les 19:30, hora peninsular (1 hora menys a les Illes).
Podeu fer-hi totes les preguntes que vulgueu, en directe.