"La saviesa de la Cabalá ens ensenya un mètode pràctic per a arribar al Món Superior i a la font de la nostra existència. En adonar-se del seu veritable propòsit en la vida, la persona arriba a la perfecció, a la tranquil·litat, al gaudiment il·limitat, i a l'habilitat de transcendir el temps i l'espai, mentre encara viu en aquest món."
Rav Dr. Michael Laitman

Sense resistències

dissabte, 13 d’agost del 2011

Pregunta: Com explicar a la gent l'avantatge de la unió? Què pot oferir-los això?
Resposta: Gràcies a la unió aconseguiràs l'equilibri amb la Natura i llavors no et faltarà de res.
El nostre problema és que qualsevol tasca ens exigeix uns esforços, una energia. Però si estàs en equilibri amb la natura, d'acord amb ella, amb prou feines necessites esforçar-te’n. Ets actuant com la màquina del moviment perpetu, pràcticament sense combustible, sense esforç, sense resistència.
Avui totes les teves accions estan provocades per la teva oposició amb la Natura. Però imagina una situació inversa: en qualsevol lloc on et trobis, de seguida tots estan disposats a ajudar-te i tu respons amb el mateix. Tot es torna immensament més fàcil, gastes infinitament menys energia, matèria i temps, tens moltíssims menys problemes. I igual en tot.
L'equilibri elimina la resistència: t'endinses en una connexió que et proporciona el lliure moviment d'una cosa a una altra. Es refereix a la producció de qualsevol cosa i a tot el que estàs obtenint de la natura. Per tot arreu apareix l'abundància, perquè a cada element es descobreix la llum interior, una energia addicional.
Antany, els exploradors enviats a la terra d'Israel, després de 40 anys de vagar pel desert, podien parlar sobre els enormes fruits obtinguts. Ells van tenir en compte precisament això. Sí, és molt difícil, però no hi ha cap altra sortida. Si vols aconseguir el bé per a tota la societat, has d’anular la teva oposició a la Naturalesa.
(Extracte de la lliçó de El llibre del Zóhar, corresponent al 12 d'agost de 2011.)

Pots comptar amb mi

Aquest és el missatge que més ens està arribant per tot arreu: els entorns polítics, dels mitjans de comunicació... Ara, més que mai, la gent necessita de la gent :)

Curs gratuït de Cabalà

Presentació del curs interactiu gratuït del Centre d‘Estudis de Bnei Baruch.

Una expèriencia que canvia la teua vida

Impressions i experiències d’alumnes del Centre d’Estudis de Bnei Baruch.

Com aconseguim veure el que desconeixem?

El Dr. Quantum és un personatge creat per a la pel·lícula "What the bleep do we know?" ("Y tú, què en saps?") que ens ensenya com les nostres pors no ens permeten veure més enllà de les dimensions que coneixem.
Gràcies Viviana!

Una altra demostració científica de que hem d'unir-nos

Luciano ens ha enviat aquest vídeo que mostra com el nostre benestar depen de la relació correcta amb els demés. Quan ens aïllem, el cos no rep la seva dosi de plaer (el cortisol, una hormona segregada per les glàndules suprarrenals) si no es relaciona amb altres persones (d'una manera altruïsta, afegim nosaltres).

Paròdia del G20


Més vídeos en Illuzia.net.

Abraçades en lloc de diners

En un Món Absolut, els diners seran reemplaçats per mostres de bondat

Lliçons del Grup Virtual Europeu

Amigues i amics
us recordem que tots els dijous podeu accedir a les classes del grup europeu des d'aquest enllaç:

http://www.kabbalahgroup.info/tv/Spanish.htm
usuari: bbuser, contrasenya: arvut

a les 19:30, hora peninsular (1 hora menys a les Illes).
Podeu fer-hi totes les preguntes que vulgueu, en directe.