"La saviesa de la Cabalá ens ensenya un mètode pràctic per a arribar al Món Superior i a la font de la nostra existència. En adonar-se del seu veritable propòsit en la vida, la persona arriba a la perfecció, a la tranquil·litat, al gaudiment il·limitat, i a l'habilitat de transcendir el temps i l'espai, mentre encara viu en aquest món."
Rav Dr. Michael Laitman

L'opinió dels pares sobre l'escola

dimecres, 31 d’agost del 2011

Notícia: A Israel el 90% dels pares estan segurs que els mestres no són capaços de protegir els seus fills de la violència a les escoles. El 50% dels pares qüestionen la competència del personal docent. El 13% creu que de l'educació dels nens s'han d'encarregar els pares, no els professors.


El 54% dels pares no s'interessen pels èxits dels seus fills a les escoles -i el 38% només ho fa un cop l'any. El 55% rep el correu electrònic dels professors i de l'administració de l'escola. Però el 72% dels pares no manté la connexió amb els mestres mitjançant els correus electrònics.


Comentari: Cal una reforma del sistema, passar del sistema de l'ensenyament al sistema de l'educació. Els nens han d'estudiar virtualment. S'han de reunir a l'escola només per a un estudi especial sobre la unió. Els exàmens han anul·lar. Caldrà realitzar xerrades i debats i també organitzar visites sistemàtiques a les empreses.


$Sobre el nou sistema de l'educació vegeu la secció "Educació".

Pots comptar amb mi

Aquest és el missatge que més ens està arribant per tot arreu: els entorns polítics, dels mitjans de comunicació... Ara, més que mai, la gent necessita de la gent :)

Curs gratuït de Cabalà

Presentació del curs interactiu gratuït del Centre d‘Estudis de Bnei Baruch.

Una expèriencia que canvia la teua vida

Impressions i experiències d’alumnes del Centre d’Estudis de Bnei Baruch.

Com aconseguim veure el que desconeixem?

El Dr. Quantum és un personatge creat per a la pel·lícula "What the bleep do we know?" ("Y tú, què en saps?") que ens ensenya com les nostres pors no ens permeten veure més enllà de les dimensions que coneixem.
Gràcies Viviana!

Una altra demostració científica de que hem d'unir-nos

Luciano ens ha enviat aquest vídeo que mostra com el nostre benestar depen de la relació correcta amb els demés. Quan ens aïllem, el cos no rep la seva dosi de plaer (el cortisol, una hormona segregada per les glàndules suprarrenals) si no es relaciona amb altres persones (d'una manera altruïsta, afegim nosaltres).

Paròdia del G20


Més vídeos en Illuzia.net.

Abraçades en lloc de diners

En un Món Absolut, els diners seran reemplaçats per mostres de bondat

Lliçons del Grup Virtual Europeu

Amigues i amics
us recordem que tots els dijous podeu accedir a les classes del grup europeu des d'aquest enllaç:

http://www.kabbalahgroup.info/tv/Spanish.htm
usuari: bbuser, contrasenya: arvut

a les 19:30, hora peninsular (1 hora menys a les Illes).
Podeu fer-hi totes les preguntes que vulgueu, en directe.