"La saviesa de la Cabalá ens ensenya un mètode pràctic per a arribar al Món Superior i a la font de la nostra existència. En adonar-se del seu veritable propòsit en la vida, la persona arriba a la perfecció, a la tranquil·litat, al gaudiment il·limitat, i a l'habilitat de transcendir el temps i l'espai, mentre encara viu en aquest món."
Rav Dr. Michael Laitman

Anem a posar ordre

dimarts, 28 de juny de 2011

Les tecnologies actuals permeten abastir amb tot el necessari amb una jornada laboral de 3-4 hores. Però l'egoisme ens obliga a buscar guanys més grans i, per tant, a produir més i obligar l'usuari a comprar els productes i serveis innecessaris.


Per això, el 60% del cost del producte es compon del seu màrqueting. Ens acostumen a comprar i a consumir. A passejar, no pel parc sinó per les grans superfícies. A canviar tot allò vell per coses noves; tot el que s’espatlla no s'arregla, està calculat que les coses s'espatllin en un determinat període per canviar-les per altres noves. Això ens porta a l'esgotament dels recursos no renovables i a l'ocupació laboral de l'home durant 8 hores al dia.


Si es renuncia a la producció d’allò innecessari, a no produir les coses que s'espatllen intencionadament perquè no es puguin arreglar, en aquest cas, fins al 80% de la indústria s'alliberarà per proveir amb el necessari a tots els habitants de la Terra.

Pots comptar amb mi

Aquest és el missatge que més ens està arribant per tot arreu: els entorns polítics, dels mitjans de comunicació... Ara, més que mai, la gent necessita de la gent :)

Curs gratuït de Cabalà

Presentació del curs interactiu gratuït del Centre d‘Estudis de Bnei Baruch.

Una expèriencia que canvia la teua vida

Impressions i experiències d’alumnes del Centre d’Estudis de Bnei Baruch.

Com aconseguim veure el que desconeixem?

El Dr. Quantum és un personatge creat per a la pel·lícula "What the bleep do we know?" ("Y tú, què en saps?") que ens ensenya com les nostres pors no ens permeten veure més enllà de les dimensions que coneixem.
Gràcies Viviana!

Una altra demostració científica de que hem d'unir-nos

Luciano ens ha enviat aquest vídeo que mostra com el nostre benestar depen de la relació correcta amb els demés. Quan ens aïllem, el cos no rep la seva dosi de plaer (el cortisol, una hormona segregada per les glàndules suprarrenals) si no es relaciona amb altres persones (d'una manera altruïsta, afegim nosaltres).

Paròdia del G20


Més vídeos en Illuzia.net.

Abraçades en lloc de diners

En un Món Absolut, els diners seran reemplaçats per mostres de bondat

Lliçons del Grup Virtual Europeu

Amigues i amics
us recordem que tots els dijous podeu accedir a les classes del grup europeu des d'aquest enllaç:

http://www.kabbalahgroup.info/tv/Spanish.htm
usuari: bbuser, contrasenya: arvut

a les 19:30, hora peninsular (1 hora menys a les Illes).
Podeu fer-hi totes les preguntes que vulgueu, en directe.