"La saviesa de la Cabalá ens ensenya un mètode pràctic per a arribar al Món Superior i a la font de la nostra existència. En adonar-se del seu veritable propòsit en la vida, la persona arriba a la perfecció, a la tranquil·litat, al gaudiment il·limitat, i a l'habilitat de transcendir el temps i l'espai, mentre encara viu en aquest món."
Rav Dr. Michael Laitman

Qui està amb mi?

dilluns, 2 de maig de 2011

Pregunta: Com podem nosaltres, els seus alumnes, unir-nos amb la seva ment?


Resposta: Què significa “amb mi”? Tu estàs amb mi si t'anul·les, si disminueixes el teu desig davant el meu desig. Si assisteixes a les lliçons, no necessàriament significa que estàs amb mi. Aquest encara no és l'estudi en el veritable sentit.

Després de tot, la unitat ha de ser interna, no es tracta de les paraules que escoltes. Ens unim a través de desitjos, de metes i d'accions comunes. Qui evoca l'atribut d'atorgament dins de l'acció és qui estudia. En aquest cas, de fet, tu estudies la saviesa . No seràs capaç de rebre de mi la saviesa, la Llum de Jojmà (Saviesa), si no actives la Llum de Jassadim (Misericòrdia), com un atuell (vas). I Jassadim és l'acte d'anul·lació i d'unitat quan estàs preparat per a això.

Tu desocupes un espai per a cada ànima en el teu cor, i llavors totes les ànimes omplen aquest volum. La realitat sencera torna a tu. No obstant això, torna precisament a través de la teva anul·lació.

(De la 4a part de la lliçó diària de Cabalà del 30 d'abril de 2011, “La ment que actua")

Pots comptar amb mi

Aquest és el missatge que més ens està arribant per tot arreu: els entorns polítics, dels mitjans de comunicació... Ara, més que mai, la gent necessita de la gent :)

Curs gratuït de Cabalà

Presentació del curs interactiu gratuït del Centre d‘Estudis de Bnei Baruch.

Una expèriencia que canvia la teua vida

Impressions i experiències d’alumnes del Centre d’Estudis de Bnei Baruch.

Com aconseguim veure el que desconeixem?

El Dr. Quantum és un personatge creat per a la pel·lícula "What the bleep do we know?" ("Y tú, què en saps?") que ens ensenya com les nostres pors no ens permeten veure més enllà de les dimensions que coneixem.
Gràcies Viviana!

Una altra demostració científica de que hem d'unir-nos

Luciano ens ha enviat aquest vídeo que mostra com el nostre benestar depen de la relació correcta amb els demés. Quan ens aïllem, el cos no rep la seva dosi de plaer (el cortisol, una hormona segregada per les glàndules suprarrenals) si no es relaciona amb altres persones (d'una manera altruïsta, afegim nosaltres).

Paròdia del G20


Més vídeos en Illuzia.net.

Abraçades en lloc de diners

En un Món Absolut, els diners seran reemplaçats per mostres de bondat

Lliçons del Grup Virtual Europeu

Amigues i amics
us recordem que tots els dijous podeu accedir a les classes del grup europeu des d'aquest enllaç:

http://www.kabbalahgroup.info/tv/Spanish.htm
usuari: bbuser, contrasenya: arvut

a les 19:30, hora peninsular (1 hora menys a les Illes).
Podeu fer-hi totes les preguntes que vulgueu, en directe.