"La saviesa de la Cabalá ens ensenya un mètode pràctic per a arribar al Món Superior i a la font de la nostra existència. En adonar-se del seu veritable propòsit en la vida, la persona arriba a la perfecció, a la tranquil·litat, al gaudiment il·limitat, i a l'habilitat de transcendir el temps i l'espai, mentre encara viu en aquest món."
Rav Dr. Michael Laitman

No esperis un senyal decisiu

diumenge, 16 de gener de 2011

Acostar-se als altres significa portar els seus desitjos i pensaments més a prop de tu, de manera que puguis sentir-los com els desitjos dels teus propis fills. De la mateixa manera, tot el món ha de passar a ser important per a mi com si fossin tota la meva família.

Llavors sentiré aquesta connexió “familiar” cada vegada més, fins que comenci a sentir que són part meva i, molt més que això, que de fet ells són jo! Aquest és un problema netament psicològic.
En la mesura que m'acosto més als altres, sento la força que ompli l'espai entre nosaltres. És allí on el Creador es revela. Mentre més interessat estic per cada persona en el món, més m'acosto al Creador i tinc més possibilitats de revelar-lo a Ell.
No obstant això, si rebutjo als altres i a l'oportunitat d’apropar-me a ells, envoltant-me dels meus interessos egoistes, llavors em tallo a mi mateix i als altres del Creador, de l'abundància i de la bondat. Per tant, evoco tota la maldat i el patiment del món.
Si les persones no comencen a utilitzar la ciència de la Cabalà, llavors començaran a separar-se els uns dels altres, i això inclou tant la separació entre individus com entre nacions senceres. Llavors la foscor entrarà en les persones, sent molt més poderosa del que és ara. El Creador s'allunyarà de nosaltres cada vegada més, fins que Ell arribi al senyal decisiu, és a dir, quan comenci una guerra mundial. Tot depèn solament de com de prop o de lluny es troba aquesta força superior. El seu distanciament portarà totes les explosions, catàstrofes, epidèmies i guerres, incloent una guerra mundial.
Ara com ara estem simplement en “exili” (la pèrdua de la sensació del Creador). Ell està molt prop de nosaltres i deliberatament està acostant-se cada vegada més per a revelar-nos la connexió global del món. Encara no és massa tard. Hem d'entendre que som responsables de dur-li aquest coneixement a tot el món, i en aquest sentit tot depèn del nostre desig.
(De la 4a part de la lliçó diària de Cabalà del 13 de gener de 2011, “La qualitat de la saviesa oculta, en general”)

Pots comptar amb mi

Aquest és el missatge que més ens està arribant per tot arreu: els entorns polítics, dels mitjans de comunicació... Ara, més que mai, la gent necessita de la gent :)

Curs gratuït de Cabalà

Presentació del curs interactiu gratuït del Centre d‘Estudis de Bnei Baruch.

Una expèriencia que canvia la teua vida

Impressions i experiències d’alumnes del Centre d’Estudis de Bnei Baruch.

Com aconseguim veure el que desconeixem?

El Dr. Quantum és un personatge creat per a la pel·lícula "What the bleep do we know?" ("Y tú, què en saps?") que ens ensenya com les nostres pors no ens permeten veure més enllà de les dimensions que coneixem.
Gràcies Viviana!

Una altra demostració científica de que hem d'unir-nos

Luciano ens ha enviat aquest vídeo que mostra com el nostre benestar depen de la relació correcta amb els demés. Quan ens aïllem, el cos no rep la seva dosi de plaer (el cortisol, una hormona segregada per les glàndules suprarrenals) si no es relaciona amb altres persones (d'una manera altruïsta, afegim nosaltres).

Paròdia del G20


Més vídeos en Illuzia.net.

Abraçades en lloc de diners

En un Món Absolut, els diners seran reemplaçats per mostres de bondat

Lliçons del Grup Virtual Europeu

Amigues i amics
us recordem que tots els dijous podeu accedir a les classes del grup europeu des d'aquest enllaç:

http://www.kabbalahgroup.info/tv/Spanish.htm
usuari: bbuser, contrasenya: arvut

a les 19:30, hora peninsular (1 hora menys a les Illes).
Podeu fer-hi totes les preguntes que vulgueu, en directe.